Değerli Üyelerimiz;Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'miz bünyesindeki

Değerli Üyelerimiz;Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'miz bünyesindeki,

Başkanlığını, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu'nun, Başkan Yardımcılığını Odamızın Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Kabak'ın yaptığı ve Mesleki Eğitim Kurulu Üyeleri ile Devlet & Özel Sektör İşbirliğindeki 127 Meslek Liselerinin Protokol Yürütme Kurulu (PYK) üyelerinin görüşlerinin de yer aldığı,

"MESLEKİ EĞİTİMİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ" isimli sonuç raporunu, siz Değerli Üyelerimiz ile paylaşıyoruz.

Rapor, TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanımız tarafından imzalandıktan sonra, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof.Dr. Erol Özvar Bey'lere Kurul Üyeleri olarak elden iletilecek ve sonuçları ivedilikle takip edilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'mizin Kurullar ve Komiteler içerisinde, Ülkemizin "Eğitim ve Üretimine" katkı sağlama amacı ile sahadan gelen bilgilere Bakanlık düzeyinde görüş sunan ve Mesleki Eğitime yön veren çalışmalara, hiç durmadan devam edeceğiz.

TOBB MESLEKİ EĞİTİM KURULUNUN İLETECEĞİ HUSUSLAR-ÖNERİLER

#mesleklisesimemleketmeselesi