Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

URGE PROJEMİZİN İHİTİYAÇ ANALİZİ RAPORLAMA TOPLANTISI YAPILDI.

Tüm Haberler

 Odamız tarafından yazılan ve Ticaret Bakanlığınca kabul görülen Urge Projemizin İhtiyaç Analizi Raporlama toplantısı 24 Mart Perşembe günü Odamız toplantı salonunda yapıldı.Toplantıya Tabu Danışmalık Ltd. Şti. adına Zarife Bozkurt,Odamız Proje Danışmanı Bahadır Başkonuş,Odamız Proje Koordinatörü Ayhan Kesici ve Kümelenme Yaptığımız Firmalarımızın Yetkilileri katıldı.Zarife Bozkurt’un yaptığı sunumda firmalarımızdan alınan veriler ışığında hazırlanan raporlar ve öneriler paylaşıldı.  

  Kümelenmesini yaptığımız firmaların yurtdışı ticaretlerini büyütecek ve ufuklarını açacak bu projede;3 yıl içinde ziyaret edilebilecek ülkelerin listesi,verilebilecek danışmanlık ve eğitim hizmetleri,ticaret müşavirleri aracılığı ile kurulacak iş bağlantıları gibi konular hakkında bilgiler paylaşıldı.Toplam bütçesi 450.000 Euro olan Proje kapsamında yapılacak harcamaların %75 i proje aracılığı ile Ticaret Bakanlığı tarafından,kalan %25 i Katılımcı Firmalarımız tarafından karşılanacak.

  Toplantıda kararlaştırılan ilaveler,değişiklikler ve çalışmalarla son şekli verilecek olan İhtiyaç Analizi,Nisan ayı ortasında Bakanlığa sunulacak ve onaylandıktan sonra Proje hız kazanacak.

Haber Resimleri