Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

Türkiye 100 Programı

Tüm Haberler

 TOBB öncülüğünde,ABD merkezli All World Network ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı ( TEPAV ) işbirliğinde,Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek,söz konusu şirketlerin görünürlüklerini arttırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla 2011 yılından beri "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi - Türkiye 100" projesi yürütülmektedir.

  Türkiye 100 Programı 2016 yılında da devam edecek olup,şirketlerin 2012-2015 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızı dikkate alınacaktır.Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan Türkiye 100 Programı'nın ayrıntıları aşağıda belirtilmiştir.

    TÜRKİYE  100  PROGRAMI

   2012-2015 yılları arasında hızlı büyümeyi başarmış bir şirketseniz, Türkiye 100 görünürlük kazanmanız için eşsiz bir fırsat. Kazanan şirketler toplam satış gelirlerindeki artış hızına göre sıralanacaklar. Başvuru yapan şirketlerin büyüme performanslarını kanıtlamak için finansal tablolarını sunmaları gerekiyor. Türkiye 100 başvurusu ücretsizdir. Son başvuru tarihi ise 15  Eylül  2016'dır.

 

1. Anket formunda yer alan sorulara gözatmak için tıklayınız.( ya da  turkiye100.tobb.org.tr  ).Lütfen başvuru formunu eksiksiz olarak tamamlamaya özen gösteriniz.

2. Anketi tamamladıktan sonra sisteme 2012, 2013, 2014 ve 2015 yılları gelirlerinizi belgeleyen şirketinize ait kurumlar vergisi beyannamelerinizi yüklemeniz gerekmektedir.

3. Ayrıca görünürlüğünüz açısından çok önem arz eden şirket logonuzu ve CEO fotoğrafınızı sisteme yüklemeyi unutmayınız.

Yardıma mı ihtiyacınız var? Sıkça Sorulan Sorular sayfasını ziyaret edin ya da Ceyda Altunay Demir (turkiye100@turkiye100.org) ile iletişime geçin.

Finansal tabloları veya denetçi mektubunu kimler görecek?

Veri gizliliği bizler için önemlidir. Bu nedenle bize ulaştırdığınız bilgilerin güvenliği için gerekli önlemleri alıyoruz. Bugüne kadar binlerce şirketin finansal bilgileri sistemimize kaydedildi ve bu bilgileri Türkiye 100 ekibi dışında kimse görmedi. Finansal tablolarınız ya da kurumlar vergisi beyannameleriniz sisteme yüklediğinizde bunları sadece TOBB, Türkiye 100 ve TEPAV'ın yetkilendirdiği kişiler görebiliyor. Bilgilerinizin bizimle güvende olduğundan emin olabilirsiniz.

Gizlilik Bildirimi

Şirketlerden aldığımız hiçbir bilgi hiçbir şart ve koşul altında üçüncü kişi ve kurumlarla paylaşılmayacaktır. Şirketiniz Türkiye 100 sıralamasına girerse, kamuoyuyla firmanızın ciro aralığı (300,000 - 1 milyon TL, 1-5 milyon TL vb.) ve üç yıllık ortalama satış gelirleri artış hızı paylaşılacaktır.

Haber Resimleri