Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

Türk Gıda Sektörünün Uluslararası buluşma noktası olan WorldFood İstanbul Gıda ve Teknolojileri Fuarı

Tüm Haberler

Türk Gıda Sektörünün Uluslararası buluşma noktası olan WorldFood İstanbul Gıda ve Teknolojileri Fuarı
31.kez 6 - 9 Eylül 2023 tarihleri arasında, 4.500 m2 alanda 14 Hol de yaklaşık 900 firmanın katılımı ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gıda dünyasına tanıtılmaya başlandı.

Fuar Organizasyonunu yapan firmanın yetkilisi Tuğçe Hanım, yurt dışından 800 civarı toptancı firmaların ulaşım ve konaklama masraflarını karşılayarak fuara davet ettiklerini söyledi.

Fuara, 20 yıldır aralıksız katılım sağlayan, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Akhisar Ticaret Borsa'mız yaklaşık 500 m2 alan ve 5 Ada da 28 katılımcı firma ile fuarda yerini aldı.

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Başkanlarımızı ve Akhisarlı katılımcı firmaları ziyaret ettim. İyi dileklerimi sundum ve hayırlı, bereketli işler temennisinde bulundum.

2024 yılında yapılması planlanan gıda fuarında, Demirci'de üretilen ve Oda üyelerimizin ürettikleri gıda ürünlerininin tanıtımı amacıyla, başlangıçta en az bir stant da tanıtım yapılması için organizasyon firması ile görüşme yaptım, şuan boş yer olmadığını fakat olumlu veya olumsuz Ekim veya Kasım aylarında geri bildirim yapacaklarını söylediler.

Haber Resimleri