TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN GIDA YARDIMI

Her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından muhtaç ve yoksul ailelere dağıtılmak üzere odamıza gönderilen 50.000-TL lik gıda yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.1 Haziran Cuma günü dağıtımına başlanılan paketler, Odamız Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz,Odamız Çalışanları ve hayır severler aracılığıyla 5 Haziran Salı günü dağıtımı tamamlandı. Dağıtımların Demirci merkez ve çevresinde mümkün olan en uzak noktalara kadar ulaştırılmasına gayret edildi.

İçeriği şeker,çiçekyağı.makarna,,pirinç,fasülye,mercimek ve çay dan oluşan gıda paketleri toplam olarak 770 adet dağıtıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Nurettin KELEM bu hayır olayında emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak, Hayırlı Ramazanlar diledi..