SİMAV TİCARET VE SANAYİ OADASINA ZİYARET

SİMAV TİCARET VE SANAYİ OADASINA ZİYARET

Simav Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulunduk. Ziyarete Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin KELEM Yönetim Kurulu Üyeleri Ali ÖZKUYUMCU, Hüseyin ÖZCAN, Ahmet Fatih DİLŞEKER Meclis Başkanı Nurdoğan BAYRAM Meclis Üyeleri Can DEDE, Selami AMUCA, İsmail AŞICI ve oda sekreteri Şenay SÖNMEZ katıldılar.

Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref KAZCIOĞLU ve Meclis Başkanı Raci HAZIROĞLU tarafından karşılanan heyetimiz; ilk olarak Kazcıoğlu Otomotiv, Erk grup ve Sera ziyaretinin ardından Simav TSO ile ortak meclis toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda iki oda olarak ortak yürütülen Eurochamber çatısı altında yürüttüğümüz projemiz hakkında ve gerçekleştirilecek diğer projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Nazik ev sahipliği ve ilgilerinden dolayı Simav Ticaret ve Sanayi Odası adına Başkan Şeref KAZCIOĞLU na çok teşekkür eder çalışmalarında üstün başarılar dileriz…