Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası & Salihli Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen Müşterek İstişare toplantısı

Tüm Haberler
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin Manisa'da hizmet veren 8 Ticaret ve Sanayi Odamızın ve 5 Ticaret Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Genel Sekreterleri ile birlikte Akademik Danışmanlarımız Sayın Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, Sayın Prof. Dr. Mahmut Kargın eşliğinde;
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası & Salihli Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen müşterek İstişare toplantısı’na Demirci Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Kabak ve Genel Sekreter Şenay Sönmez ile birlikte katılım sağladık.
Yeni dönemin İlk toplantısında İl ve ilçelerin ortak sorunları hakkında değerlendirmeler yapıldı, sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu, bazı ortak konular hakkında mutabakat sağlandı ve muhataplarına iletilmek üzere karar alındı, Demirci heyeti olarak Organize Sanayi Bölgemiz hakkında bilgilendirme yaptık, tüm Başkanlarımızdan Demirci'mize yatırımcı yönlendirmeleri talebinde bulunduk.
İlçemizin güçlü yönlerinin yer aldığı Demirci OSB kitapçığımızı Oda ve Borsalarımıza dağıttık.
4 ayda bir toplantı düzenlenmesi kararlaştırıldı. İkinci toplantının Alaşehir de yapılmasına karar verildi.
Toplantıya ev sahipliği yapan Salihli Ticaret ve Sanayi Odamıza, Salihli Ticaret Borsamıza sıcak misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Haber Resimleri