Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

Salihli Ticaret Odasına Ziyaret

Tüm Haberler
Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın geçen yıl yapılan Oda seçiminden sonra oluşan yeni meclis üyeleri olarak, önceki yıllara göre daha sıcak ve dostane ilişkiler kurduğumuz Salihli Ticaret ve Sanayi Odamıza hayırlı olsun iade-i ziyaretinde bulunduk.
Ziyarete bizlerle birlikte, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karakaya, Esnaf ve Sanatkarları Kefalet Kooperatifi Başkanı Şeref Bilek, Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Akay, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Aksu, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Zeki Demir, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Umut Demirkan ve Terziler Odası Başkanı Melih Altınay da eşlik ettiler.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel Bey'in Meclisine ve misafirlerine hitaben yaptığı konuşmanın ardından söz alarak, Salihli'mizde yaşayan hemen hemen bir mahalle büyüklüğündeki Demircili hemşehrilerimiz ile ortak değerlerimiz çerçevesinde sizlerle birlikte çalışmalar yapmaktan mutluluk duyacağımızı belirtip bir olalım, birlik olalım mesajımızı ilettik.
Ayrıca, İlçemizde yapımı devam eden Demirci Organize Sanayi Bölgemiz hakkında bilgilendirme yaptık, kendilerine müracaat eden yatırımcı firmaları Organize Sanayi Bölgemize yönlendirme desteği beklediğimizi belirttik.
Önümüzdeki günlerde Protokol Yönetim Kurulu (PYK) olarak yönetimini devir almayı planladığımız Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz ile Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz ile kardeş okul olma talebimizi duyurduk.
Demirci heyetini ziyaretimiz boyunca samimi sohbetleri eşliğinde ağırlayan, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mıza ve Değerli Meclis Üyelerine misafirperverliklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Haber Resimleri