ODAMIZ TARAFINDAN RAMAZANDA GIDA YARDIMI YAPILDI

Her yıl Ramazan ayında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere odamıza gönderilen  gıda yardımı sahiplerine ulaştırıldı.5 Nisan Salı günü dağıtımına başlanılan çeklerin,Odamız Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz ve Odamız Çalışanları aracılığıyla dağıtımı  tamamlandı.Dağıtımların Demirci merkez ve çevresinde mümkün olan en uzak noktalara kadar ulaştırılmasına gayret edildi.

200,00 TL’lik alış-veriş çekleri olarak hazırlanan çeklerden 580 Adet dağıtıldı.Odamız tarafından yapılan ihaleyi kazanan marketlerde geçerli olacak çekler  20 Nisan Çarşamba gününe kadar kullanılabilecek.

Yönetim Kurulu Başkanımız Nurettin KELEM bu hayır olayında emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak,   Hayırlı Ramazanlar diledi.