Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

Manisa Ziyaretimizden Demirci'mize İki Müjdeli Haber

Tüm Haberler
MANİSA ZİYARETİMİZDEN DEMİRCİ'MİZE İKİ MÜJDELİ HABER.
18 Kasım 2022 Cuma günü, Demirci OSB müteşebbis heyeti toplantımızı Manisa Valiliği toplantı salonunda Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz'in Başkanlığında gerçekleşirdik.
Toplantıda, Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızı, Demirci OSB Kurucu yönetimini temsilen, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Kasım Kabak, Meclis Başkanımız Sayın İbrahim Akarsu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mehmet Paşa ile birlikte temsil ettik.
Demirci OSB dosyamızın tüm eksiklikleri giderilerek, Yönetim Kurulu oluşturuldu ve imzaları atıldı. Hayırlısı ile dosyamız Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın onayına sunmak için hazır hale getirildi. Dosyamızın Bakanlıkça kabul edilmesi ile birlikte oluşumunun diğer aşamaların süreci de başlamış olacak.
Müteşebbis heyetimizin tüm üyeleri ile birlikte Demirci OSB dosyamızın takipçisi olacağız.
Toplantı süresi içinde, Manisa Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz, biz Demirci'li katılımcı üyelere bir süpriz yaptı. Müteşebbis heyetimiz içinde yer alan üç Kıymetli Büyükşehir Belediyesi Müdürlerimizden, bu günlerde zemin tesfiye aşamasında olan Demirci - Sındırgı yolunun karayolları standardına uygun bir alt yapı çalışması ve ona değer katan uzun ömürlü bir asfalt çalışması yapılmasının ricasında bulundu, böylelikle bu çalışmanın yatırımcı firmalar tarafından Demirci OSB sinin tercih edilmesine katkısı olacağını belirtti.
Kıymetli Müdürlerimiz de Vali Bey'imizin yaptığı teklife memnuniyetle destek vereceklerini ilettiler.
Vali Bey'imizin OSB müteşebbis heyeti oluşumuna desteği sonrası, Demircimizin yıllardır ilk sıradaki yer alan yol talebimize, Vali Bey'imizin açtığı yoldan siyasetçilerimizinde konuyu takibi ile yol hasretimiz sona ermesini özlemle bekliyoruz.
Toplantıya katılım sağlayan tüm müteşebbis heyet üyelerimize ve Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğümüzün değerli yetkililerine sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Haber Resimleri