Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZ İCRA KOMİTESİ BAŞKANLARINI SEÇTİ

Tüm Haberler

KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZ İCRA KOMİTESİ BAŞKANLARINI SEÇTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) öncülüğünde, Oda ve Borsaların bünyesinde yapılandırılan ve 81 ilde faaliyetlerini sürdüren TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, İcra Komitesi Üyelerini seçmek için sandık başına gitti.

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen seçimlerin sonucunda TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Güzide SELÇUK , TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Samed DİLŞEKER seçildiler.

Demirci Ticaret ve Sanayi odasın Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin KELEM de yeni dönemde yapacakları çalışmalar için başarı dileklerini iletti. Kadın ve Genç Girişimcilerin Türkiye’de girişimcilik teriminin yerleşmesinde öncü kurullar olduğunu belirten KELEM ‘Bizler Kadın ve Genç girişimcilerimizi önemsiyoruz. Onların yapacakları her çalışmada yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum Türkiye’de girişimcilik teriminin yerleşmesinde Kadın ve Genç Girişimciler öncü olmuşlardır. Bu dönem iki kurulumuzda da değişim yaşandı. Bundan önce Odamız bünyesinde görev yapan Kadın ve Genç girişimciler kurullarında yer alan başkanlarımıza ve üyelerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde gerek Kadın, gerekse Genç girişimcilerimiz ile çok önemli projelere imza atacağımıza inanıyor, seçilen icra komitesi üyelerimizi bir kez daha kutluyorum’ dedi.

Haber Resimleri