Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

İSTANBUL HALI İHRACATÇILARI BİRLİĞİMİZİN (İHİB) 2023 YILI MALİ GENEL KURULUNDA, DEMİRCİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPTIK.

Tüm Haberler
İSTANBUL HALI İHRACATÇILARI BİRLİĞİMİZİN (İHİB) 2023 YILI MALİ GENEL KURULUNDA, DEMİRCİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPTIK.
İstanbul Halı İhracatçıları Birliğimizin yerleşkesinde düzenlenen 2023 yılı Mali Genel Kuruluna, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası ve İhracatçı Üyelerimizi temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Kabak katılım sağladı.
Toplantıda, gerçekleşen mali tablolar okundu ve tümü üyeler tarafından oy birliği ile kabul edilip karara bağlandı.
İHİB Başkanımız Sayın Ahmet Diler Bey, sektör temsilcilerine hitabında, 2025 İstanbul Halı Fuarı hakkında bilgilendirme yaptı ve Ülkemizin sektörel İhracatı adına güncel olumlu verilerden örnekler verdi.
Bunun yanında 2024 yılı içerisinde İHİB olarak 3 Ülke ye B2B görüşmeleri için ticaret heyetleri göndereceklerini, İlk Ülke olarak önümüzdeki günlerde Suudi Arabistan daha sonra Polonya ve Malezya'ya ticaret heyetleri oluşturulacağından bahsetti.
Toplantıda, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası adına gündem dışı söz alarak, Demirci Organize Sanayi Bölgemizin güncel durumu hakkında bilgilendirme yapıldı, toplantıya katılan üyelere İlçemizin güçlü yönlerini ve yatırıp yapmaları konusunda tavsiyelerde bulunuldu. Sunum esnasında, Demirci OSB ile ilgili sorulan soruları cevaplandı.
BİRLİĞİMİZİN YÖNETİM KURULUNUN BİR TOPLANTISINI DA DEMİRCİ'DE YAPILMASINI TEKLİF ETTİK.
Toplantı sonunda, İstanbul Halı İhracatçıları Birliğimizin Kıymetli Başkanı ve Değerli Yönetim Kurulu Üyelerini Demirci de ağırlamak istediğimizi bildirdik. Ve Temmuz ayının ilk haftasında 15 kişilik bir heyet eşliğinde Demirci ziyaretleri için gün belirlendi.
Ayrıca, İHİB Başkanımız Ahmet Diler Bey'in tavsiyesi ile İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'mizin (İTKİB) Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Fatih Zengin Bey aracılığı ile Türkiye ve Dünya ekonomisi yanında, hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün nabzını tutan, dış ticaret ve tasarım alanlarında marka haline gelmiş, Türkiye’nin önde gelen sektörel İTKİB HEDEF DERGİ'sinde tüm yönleriyle ile Demirci Organize Sanayi Bölgemizin tanıtımı için Mayıs ayı baskısında geniş bir yer ayıracaklarının sözünü aldık.

Haber Resimleri