İSTANBUL CFE CARPET & FLOORING EXPO FUAR ZİYARETİ

İSTANBUL CFE CARPET&FLOORING EXPO FUAR ZİYARETİ
5-8 Aralık 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde (İFM) yapılan CFE Carpet & Flooring Expo Fuarına Demirci Ticaret ve Sanayi Odasının Değerli Üyeleri, fuara katılımcı firma ve ziyaretçi olarak yer aldılar.
Ziyaretçi heyetimiz, iki gün boyunca fuar alanında farklı etkinliklerden faydalandılar, 45.000 m2 alana yayılan ve 8 Hol den oluşan fuarın tamamına yakınını gezdiler.
Ayrıca, Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın Üyesi ve fuarda katılımcı firma olarak yer alan, Akarsu Halı, Elifnur Halı, Serko Halı ve Tavus Halı'yı da ziyaret ettiler ve fuarın hayırlı ve bereketli olması temennilerini sundular.
Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın katılımcı ve ziyaretçi üyelerimiz, fuar süresince konaklama için anlaşmalı olduğumuz İlksan Taksim Konukevinde ağırlandı.