Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

İş Bankası Demirci Şubesi ile birlikte yürüttüğümüz Dış Ticaret paneli

Tüm Haberler
İş Bankası Demirci Şubesi ile birlikte yürüttüğümüz Dış Ticaret panelimiz,
Oda üyelerimiz ve mali müşavirlerinin yoğun katılımı ile 11.10.2023 tarihinde konferans salonunda gerçekleşti.
İş Bankası Bölge müdürlüğünü temsilen İzmir Merkez II. Bölge Satış müdürü Sayın Aysun Baş, Bölge müdür yardımcısı İsmail Canaz beyefendi de toplantıya iştirak ettiler.
İş Bankası Demirci Şube müdürü Volkan Elçi ve Bölge Satış Müdürü Aysun Baş’ın açılış konuşması ile başlayan panele,
İş Bankası Dış Ticaret Biriminde 20 yılı aşkın süredir görev yapan ve Ticaret odalarında eğitimler veren Sayın Nur Sever’in anlatımıyla devam edildi. Güncel dış ticaret mevzuatı, mevzuatta yapılan değişiklikler, İBKM düzenleme işlemlerinde sıklıkla yapılan hatalar, ihracatçı firmaların alabileceği finansal destekler, döviz dönüşüm desteği, firmaların ülke ve pazar paylarının genişletilmesi konuları hakkında ihracat yapan üyelerimize bilgilendirmeler yapıldı.
Akabinde İş Bankası iştiraklerinden Anadolu Sigorta A.Ş.’de görev yapan Sayın Mesut Doğan firmaların yurt içi ve yurtdışı taşıma işlemlerinde faydalanabileceği nakliyat sigortaları hakkında bilgilendirme yaptı.
Sunum sonrası yine İş Bankası iştiraklerinden Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. firmasında görev yapan Yıldız Şenyurt’un aktarımı ile firma sahiplerinin işveren sorumluluklarını azaltacak olan grup hayat sigortası hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Sunumlar sonrası üyelerimizin soruları ile devam eden panelimiz meclis başkanımız Sayın İbrahim Akarsu’nun teşekkür konuşması ile 17:15 saatinde sona ermiştir.
Nihai olarak, katılımın yüksek olduğu, üyelerimiz için son derece verimli olan panelimize katkıları için İş Bankası ailesine de teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Haber Resimleri