HER SEKTÖRDEKİ ÜYELERİMİZİN ORTAK GİDERLERİNE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYORUZ.

HER SEKTÖRDEKİ ÜYELERİMİZİN ORTAK GİDERLERİNE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYORUZ.
Sürat Kargo Demirci Şubesi ve Aras Kargo Demirci Acentesi ile Demirci Ticaret ve Sanayi Odamız arasında üyelerimizin yurt içi ve yurt dışı kargo gönderimleri için indirimli taşıma sözleşmesi imzalandı.
Sürat Kargo Ege Bölge Satış Yöneticisi Ayberk Bağcı ve Demirci Aras Kargo Acente sahibi Hamdi Özkul Bey'ler imza sonrası yaptığı açıklamada, Demirci Ticaret ve Sanayi Odasının Üyelerini kapsayan indirimli kargo sözleşmesinin her sektördeki Değerli Üyelerine hayırlı olmasını dilediler.
Bizlerde, Odamızın Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz olarak Üyelerimizin ortak giderleri konusunda her iki Kargo ile yapılan sözleşmenin hayırlı ve her iki taraf için bereketli olmasını dileriz.
Sözleşmenin içerikleri, Değerli Üyelerimize Odamızın Meslek Komitesi gruplarından iletilecektir