Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

HEMŞEHRİMİZ TİCARET BAKANI SAYIN RUHSAR PEKCAN’I DEMİRCİ DE AĞIRLADIK

Tüm Haberler

HEMŞEHRİMİZ TİCARET BAKANI SAYIN RUHSAR PEKCAN’I DEMİRCİ DE AĞIRLADIK

Hemşehrimiz Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEKCAN Hanım ilçemizi ziyaret etti. Ziyaret Kapsamında ilçemizde istihdamı artırmak için önem verdiğimiz projelerimizi Bakanımıza anlatma imkanı bulduk. Çok verimli geçen programda Bahsettiğimiz projeler;

1- DEMİRCİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ
2- KALKINMADA ÖNCELİKLİ İLÇELER STATÜSÜNE ALINMAK(İlçemizin teşvik kapsamına alınması )

Demirci programının ardından Bakan Hanım ile; Türkiye Odalar Borsalar Birliğin in organize ettiği BÖLGESEL İSTİŞARE TOPLANTISINA katılım sağladık. Geniş bir katılımın olduğu programa Ege Bölgesi Oda Borsa Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 
BÖLGESEL İSTİŞARE TOPLANTISINDA da tekrar gündeme getirdiğimiz Kalkınmada Öncelikli İlçeler Statüsüne alınmak istediğimizi diğer bölge başkanlarının da yanında Bakanımıza ilettik. Bu hususta Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet YILMAZ Başkanımızın da desteklerini görmek ayrıca bizi memnun etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin KELEM “ konuyla ilgili tüm dosyaları ivedilikle hazırlayıp Sayın Bakanımızın gözetiminde ilgili bakanlıklarla irtibata geçerek projelerimizin takipçisi olacağız” dedi.

İlçemizde istihdamı artırmak için yaptığımız girişim sonucu Değerli Bakanımızın verdikleri destek ve ilgi için çok teşekkür ederiz.

Haber Resimleri