Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek, Manisa iş dünyası ile bir araya geldi.

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek, Manisa Ticaret ve Sanayi Odamız ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Manisa iş dünyası ile bir araya geldi.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre salonunda gerçekleşen toplantıda Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek izlenen mali politikaları Manisa iş dünyası ile paylaşırken, iş dünyasının talep ve sorunlarını da dinledi.
Sayın Bakanımıza şehrimize ve iş dünyamıza göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.
Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızı temsilen TOBB Demirci Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Büşra Karagöz Hanım ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Oktay Bey ile katılım sağladık.