EGE TEKSTİL HAMMADDELERİ OLAĞAN GENEL KURULUNA KATILDIK.

Ege İhracatçı Birlikleri çatısı altında yer alan ve Demirici'li İş İnsanlarımızın Üyesi olduğu, Ege Tekstil ve Hammaddeleri Birliğimizin 2024 yılı Olağan Genel Kuruluna, Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın Üyesi "İsmail Özkul Halıcılık" adına Mustafa Kutlu Bey ile birlikte katılım sağladık.

Dokuz Eylül İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Yaşar Uysal "Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Güncel Gelişmeler" isimli sunumunu gerçekleştirdi.

Toplantıda söz alan Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, katılımcılara şahsi anlamda tekstil sektöründeki güncel yorumlarını aktardı.

Ayrıca, EİB olarak 2024 yılı içinde 2 Urge Projesi yapacaklarını bunlardan bir tanesinin de Demirci Ticaret ve Sanayi Odamız ile yapılacak ihracata dönük proje olduğunu kürsüden aktardı.

Toplantı salonunda, Başkanımız Jak Eskinazi ve Genel Sekreter Cumhur İşbırakmaz Bey'lere Oda üyelerimiz selamlarını ilettim, İlçemiz adına yapılacak İhracata dayalı URGE PROJE desteği için şükranlarımı sundum.