Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

DTSO Başkanı Kasım Kabak, OSBÜK (Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu) genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı ve Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi (ICC Türkiye) 69. Genel Kurul ve Yönetim Kurulu Toplantısına katılım sağladı

Tüm Haberler

21.07.2023 Cuma günü, Osbük Genel Sekreteri Fatih Soysal Beyin daveti üzerine, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın da katıldığı OSBÜK (Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu) genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısına katılım sağladım.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, konuşmasında 60 yıldır başarıyla sürdürülen OSB uygulamasının yıllar içinde ülke kalkınmasına katkı sağlayan, sanayicilerin ihtiyaç duyduğu altyapı ve üstyapıyı belirli sistem dahilinde planlayan ve kendine ait mevzuatıyla kurumsal bir kimlik kazanmış hatta farklı ülkelerce örnek alınan bir modele dönüştüğünü söyledi ve “Teknoloji üreten, güçlü Türkiye hedefimiz doğrultusunda sanayimizi Türkiye Yüzyılının itici gücü yapmakta kararlıyız” dedi.
Toplantıda bende söz aldım, Demirci OSB hakkında güncel halini anlattım. Demirci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak, Mehmet Fatih Kacır Bakanımıza makamında ziyaret talebinde bulundum. Memnuniyetle kabul edeceğini söyledi.
Aynı gün, Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın üyesi olduğu, Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi (ICC Türkiye) 69. Genel Kurul ve Yönetim Kurulu Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya katıldım.
TOBB Başkanımız ve Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun açılış konuşmasını gerçekleştirdiği Genel Kurul basına kapalı olarak gerçekleştirildi, toplantı sonrası şahsım ve Demirci Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ICC bünyesinde Rifat Başkan'ımdan görev talebinde bulundum.
Ayrıca, Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanımızdan Demirci Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin Devlet & Özel Sektör İşbirliğinde 2023 - 2024 döneminde Protokol Yönetim Kurulu (PYK) olarak yönetilmesi amacı ile desteğini talep ettim.
Kasım KABAK

Haber Resimleri