Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

DEMİRCİ TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Tüm Haberler

Demirci Ticaret ve Sanayi Odasına seçilen yeni yönetim Belediye Başkanı Selami Selçuk'u ziyaret etti.

20 Nisan 2018 Cuma günü Belediye Başkanı Selami Selçuk, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem, Yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerini makamında kabul etti.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem ve yönetim kurulu üyelerinin nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Demirci'nin iş hayatına büyük katkılar sunacaklarına inanıyorum. Demirci Belediyesi olarak her daim kendileri ile işbirliği içinde ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz "dedi.

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem ise " Odamız olarak sanayici ve esnafımızın yanında olacak yapacağımız yeni projelerle çözüm odaklı çalışmaya gayret edeceğiz. Hedefimiz Ticaret ve Sanayi Odası olarak Demirci'de sanayicilerimizi yurt dışı gezi programlarına götürmek, yeni sanayi modellerini ilçemize kazandırmak olacaktır. Elbette bu anlamda Belediyemiz ile de her daim işbirliği içinde olarak, Demircimiz için çalışacağız "dedi.

5 Nisan 2018 tarihinde Demirci Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan seçimlerde Nurettin Kelem, seçimleri gruplarda 8'de 8 kazanmıştı.

Haber Resimleri