DEMİRCİ TİCARET VE SANAYİ ODAMIZIN DEĞERLİ ÜYELERİ "ULUSLARARASI İHTİSAS CAMİ YAPI EKİPMANLARI FUARI"na KATILDILAR.

01- 04 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (İFM) de yapılan 15. Uluslararası İhtisas Cami Yapı Ekipmanları Fuarına Demirci'den 6 üye firmamız katılımcı olarak yerlerini aldılar.
Serko Halı, Tavus Halı, Özkul Halı ve Uğur Halı olmak üzere 4 halı üretimi ve Mtn Ahşap Dekorasyon ve Teksöz Cami Ahşapları olarak da 2 cami iç dekorasyon ve ahşap işi yapan üye firmalarımız ürünlerinin tanıtım ve pazarlamasını yaptılar.
Yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçilere sektörel ticari ürünlerinin yanında İlçemizin tanıtımına da destek oldular.
Fuara katılan üye firmalarımızın fuar boyunca gerçekleştirdikleri ikili iş görüşmelerinin iç piyasa ve ihracat adına olumlu sonuçlar vermesi diler, hayırlı ve bereketli işler dileriz.