Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

Demirci Ticaret ve Sanayi Odamız ile Salihli Özel Medigüneş Hastanesi arasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde 01.09.2023 tarihi itibariyle bir yıl geçerli olacak "Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi" imzalanmıştır.

Tüm Haberler

Demirci Ticaret ve Sanayi Odamız ile Salihli Özel Medigüneş Hastanesi arasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde 01.09.2023 tarihi itibariyle bir yıl geçerli olacak "Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi" imzalanmıştır.

Salihli Özel Medigüneş Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Seçkin Meriçeli Bey ile İmzalanan protokole göre; Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın üyeleri, birinci derece yakınları (anne, baba eş ve çocuklar dahil) (kardeş hariç), oda personellerimizi, eş ve çocuklarını kapsayan indirim anlaşması yapılmıştır.

Üyelerimiz, Salihli Özel Medigüneş Hastanesine gittiklerinde, şirket sahibi üyelerimiz Vergi Kimlik Numaralarını, şahıs işletmesi bulunan üyelerimiz de sadece T.C. Kimlik Numaralarını belirtecekler, hastane tarafından sistemde kontrolü yapılacak ve indirimli sağlık hizmetlerinden faydalanacaklardır.

İmza sonrası sohbet esnasında, Prof. Dr. İbrahim Ragıp Özkan ve Başhekim Opr. Dr. Seçkin Meriçeli Bey'lere, teşeklür ettim. Demirci Ticaret ve Sanayi Odamız ile yapılan  anlaşmanın süresi içinde, sağlık hizmetlerine gelebilecek zamlardan üyelerimiz etkilenmemiş olacağından memnuniyet duyduğumu ifade ettim.

Sözleşmenin düzenlenmesinde başından sonuna destek olan, Özel Medigüneş Hastanemizin ilgili personellerine şahsım ve Odamız adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Haber Resimleri