Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

Demirci OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Demirci Kaymakamlığı toplantı salonunda, Manisa Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz Başkanlığında gerçekleşti.

Tüm Haberler

17 Mayıs 2023 Çarşamba günü, Demirci OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Demirci Kaymakamlığı toplantı salonunda, Manisa Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz Başkanlığında gerçekleşti.

Demirci Organize Sanayi Bölgemizin güncel durumu ile alakalı maddeler ve denetim raporu okundu, tartışıldı ve heyet üyeleri tarafından oylandı.

Bugün yapılan toplantı sonu itibari ile arsa m2 fiyatı belirlendi ve yatırımcı firmalara arsa satışına başlanabileceği kararı alındı.

Demirci Organize Sanayi Bölgemize yatırım yapabilecek yurt içi ve yurt dışı firmalara ulaşabilme adına, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçemizin siyasi temsilcilerinin katılımı ile Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ne ziyaret için prensip kararı alındı.

Yönetim Kurulu olarak yatırımcı firmalara sunulmak üzere, İlçemize yatırım yapmanın güçlü yönlerini öne çıkaran bir raporun dosyalanma süreci bugün itibariyle başlatılmıştır. 

Ve en kısa süre, içerisinde alt yapı, üst yapı ve istihdam süreci başlayacağını ümit ediyoruz.

Haber Resimleri