Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

Demirci Organize Sanayi Bölgemiz'de, Milli Emlak tan arsa tahsis işlemleri tamamlandı.

Tüm Haberler

Demirci Organize Sanayi Bölgemiz'de, Milli Emlak tan arsa tahsis işlemleri tamamlandı. Alt yapı ve zemin etüt çalışmaları için firmalar ile görüşmeler başladı.

02.05.2023 Salı günü Demirci OSB Yönetim Kurulu, Demirci Kaymakamı Sayın Adem Kaya'nın Başkanlığında toplandı.

Toplantıya, Demirci Belediye Başkanı Sayın Selami Selçuk, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Kasım Kabak, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın İbrahim Akarsu, Demirci Belediye personeli (Mimar) Sayın Engin Başaran, Demirci OSB Müdürü Sayın Bülent Yılmaz ve Atlas Yapı Mühendislik firması sahibi Turgay Şahin Bey'ler katıldı.
 
Toplantıda, Demirci OSB mizin 840 hektar alanın 135 hektarını Şubat 2023 de Demirci Belediyemiz bedelsiz olarak OSB mize devir etmişti, kalan 705 hektar için Milli Emlak Genel Müdürlüğünce arsa rayiç bedeli tutarınca satın alınmasına karar verildi.

Atlas Yapı Genel Müdürü Turgay Şahin Bey Demirci OSB mizin proje, alt ve üst yapılar ile alakalı hazırlamış olduğu taslak çalışmanın sunumunu gerçekleştirdi.

Demirci OSB Yönetim Kurulu 2023 yılı içerisinde zemin etüt işlemleri sonrasında çalışmalara hız verilmesi
Bu çalışmaların sonunda daha yoğun bir tempoda alt yapı yapım ihalesi, yol, su, elektrik, kanalizasyon, yeşil alan ve sosyal tesis gibi alanların  belirlenmesinin ardından da arsa satışlarımız gerçekleşmeye başlayacak.

Demirci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak, yerli ve yabancı yatırımcılarla, görüşmelerimize devam edeceğiz.

Orta ve kısa vadede İlçemiz adına güzel gelişmelerin olacağını ümit ediyoruz.

Demirci Organize Sanayi Bölgemiz ile, istihdamı arttıran geleceği inşa edeceğiz.

Haber Resimleri