Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

DEMİRCİ AHi EVRAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSE'MİZDEN TEKNOFEST'E JÜRİ ÜYESİ..

Tüm Haberler

DEMİRCİ AHi EVRAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSE'MİZDEN TEKNOFEST'E JÜRİ ÜYESİ..

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim döneminde, Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın Protokol Yürütme Kurulu (PYK) ile yönetilen, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Protokol Okulumuz Ulusal bir projede temsil edilecek.

Ülkemizde milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan ve birçok kuruluşun paydaşı, Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali, milli teknoloji hamlemiz TEKNOFEST yarışmalarında;

Yönetim Kurulu Üyemiz, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin Müdürü Sayın Ahmet Raşit Petekçi Bey "Eğitim Teknolojileri" alanında ulusal jüri üyesi olarak seçilmiştir.

Türkiye’nin ve Dünya'nın önde gelen teknoloji festivalinde, teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konulardaki etkinlikler ve söyleşiler yer alacak.

Ahmet Raşit Petekçi Müdürü'müz festival boyunca edindiği deneyim ve tecrübelerini, teknolojinin öneminin giderek arttığı günümüzde bilime ve teknolojik gelişmelere İlçemizi ve Okulumuzu temsilen yapacağı katkıya inancımızla, başarılar dileriz..

Haber Resimleri