Demirci'mizin Özlediği Birliktelik

Demirci Belediye Başkanı'mız Sayın Selami Selçuk ve Belediye Meclisimizin iktidar ve muhalefet partilerinin seçilmiş Kıymetli Üyeleri ile birlikte, Demirci Ticaret ve Sanayi Odamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret kapsamında, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kasım Kabak, seçim sonrası ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan girişimleri ve sonuçları hakkında bilgilendirme yaptı.

Belediye Başkanı'mız ve Meclis Üyelerimizden Odamız ile alakalı bir konu hakkında desteklerini istedik ve destek sözünü aldık, teşekkürlerimizi ilettik.

Demirci Belediyemiz ve Demirci TSO  olarak, İlçe menfaatleri doğrultusunda hep birlikte, çalışmak için fikir birliğine vardık.

Başkanımız ve Meclis Üyesi hemşehrilerimize iade-i ziyaretleri için teşekkür ederiz.