C.B.Ü DEMİRCİ EĞİTİM FAKÜLTEMİZDEN, AHİ EVRAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSEMİZE EĞİTİM DESTEĞİ.

Ahi Evran MTAL Protokol Okulu öğrencilerimizin gelecek planlamalarına, Demirci Eğitim Fakültemizin Öğretim Üyesi Doç.Dr. Erol Esen Bey'in anlatımını yaptığı "Bir Mesleğe Yönelme" semineri ile Kamu ve Özel Sektör işbirliğinde destek olmaya devam ediyoruz.

Demirci Ticaret ve Sanayi Odamız ile Demirci Eğitim Fakültemiz arasındaki uzun yıllardır süre gelen karşılıksız desteklere bir yenisi daha ekledik. Sürdürmeye de kararlıyız.

Meslek Lisesi mezunu bir eğitimci olan Erol Bey öğrencilerimiz ile samimi katılımcı ve faydalı bir seminere imza attı.

Okulumuz adına, bu projenin hayata geçmesine onay veren, başta Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Fatma Ören-Şaşmaz Hanım, Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Özlem Ateş Hanım ve Doç.Dr. Remzi Yıldırım Bey'e şükranlarımızı sunarız.

Ayrıca, Emeği geçen Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık A.B.D. Başkanı Doç.Dr. Erol Esen Bey'e, Okulumuzun Müdür ve Müdür Yardımcılarına, Öğretmenlerine, Öğrencilerine seminere katılımları için teşekkür ederiz.

#mesleklisesimemleketmeselesi