Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

Bölgemizde, oniki farklı sektörde faaliyet gösteren ve 7500 ihracatçı firmayı temsil eden çatı kuruluş...

Tüm Haberler

Bölgemizde, oniki farklı sektörde faaliyet gösteren ve 7500 ihracatçı firmayı temsil eden çatı kuruluş, Ege İhracatçılar Birliği (EİB) Başkanı Jac Eskinazi Bey'i makamında ziyaret edip Demirci Organize Sanayi Bölgemiz hakkında bilgilendirme toplantı gerçekleştirdik. Toplantıya, Genel Sekreter Cumhur İşbırakmaz Bey'de eşlik ettiler.

Başkanımıza, Demirci Organize Sanayi Bölgemizin kısa bir süre içinde arsa tahsislerine başlanacağı haberini ilettip, Demirci'mizin genel yapısı ve güçlü yönlerinin yer aldığı kitapçığı takdim ettim.

Başkanımız, Eylül ayı içinde toplanacak olan Başkanlar Kurulunda Demirci Organize Sanayi Bölgemiz hakkında bizzat şahsının bildirim yapacağını ve Ege Bölgesindeki OSB lerde doluluk oranının arttığını, müsait olanların da m2 fiyatlarınında yüksek bedellere ulaştığını söyledi.

Demirci Organize Sanayi Bölgemize en kısa sürede yatırımcı firmaların ziyaretlerinin gerçekleşebileceği ümidi ile, Başkanımıza ve Genel Sekreterimize kabullerinden, yüksek ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür edip ayrıldım.

Haber Resimleri