Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

Başkanın Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Tüm Haberler
Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Kabak, yayımladığı yeni yıl mesajında 2024 yılının umut ve beklentilerin gerçekleştiği, barış, huzurun ve üretimin arttığı güzel bir yıl olmasını diledi.
Başkan Kabak "Demirci Organize Sanayi Bölgesi çok yönlü üretim kabiliyetleri ile yatırım yapmak isteyen şirketler için ideal bir seçenek sunuyor. 2024 yılında da ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimini hızlandırmak, Eğitim anlamında güçlenmek, Demircimizin küresel pazarda payını arttırmak ve dış piyasada ki rekabette güçlenmesini sağlamak için bütün gayretimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Odamız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ufkun ötesini görerek yeni projeler üretmeye devam edecektir. Bizler, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Demirci’nin kalkınma yolculuğuna destek vereceğiz.
İnşallah 2024 yılında hep beraber güven ve istikrarlı bir sürece ulaşacağımızı umut ediyor, bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın değerli üyelerimize, iş dünyamıza ve Demircimize hayırlı olmasını temenni ediyor 2024 yılının sağlık huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum.” Demirci için hep birlikte, Geleceğe…

Haber Resimleri