Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

AHİ EVRAN MTAL' dan İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ GEZİSİ

Tüm Haberler
AHİ EVRAN MTAL' dan İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ GEZİSİ.
Demirci Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Protokol Okulu öğrencilerimizin gelecek planlamalarına destek olmaya devam ediyoruz.
Üniversite tanıtım faaliyetleri kapsamında, Okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte İzmir Ekonomi Üniversitesini ziyaret ettik.
Heyetimizi, hemşehrimiz Öğr. Gör. Betül Özkul Hanım karşıladı ve tüm gün Üniversite hakkındaki farklı bilgileri heyetimiz ile paylaştı.
Ziyaret kapsamında, Mobilya ve İç Mekan Bölümü Öğr. Gör. Şeyma Göktürk hocamız tarafından toplantı ofisinde, Üniversitenin Meslek Yüksek Okulu'ndaki bölümlerinin tanıtımını yaptı.
Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Utku Topcan hocamız öğrencilere Adalet bölümü sonrası Hukuk Fakültesine dikey geçişin avantajlarından bahsetti.
Üniversitede, Dış Ticaret Bölümü okuyan Ecem Şenyürekli isimli öğrenci kampüs yaşamından, burslardan, yurt odalarından bahsetti ve şahsının yurt dışı deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerimizin ilgisini çeken aktif soru cevap paylaşımı yapıldı.
Üniversite tanıtımından sonra, sosyal aktivite kapsamında öğrencilerimiz, teleferiğe binilerek İzmir manzarasını kuşbakışı seyrettiler.
Saat 11.00 de başlayan güzel ve verimli bir Üniversitesi gezisinin ardından saat 17.00 gibi dönüş için yola çıkıldı.
Ziyaretin gerçekleşmesinde başta, izmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener'e, Meclis Başkanımız hemşehrimiz Selami Özpoyraz'a Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Hakan Abacıoğlu'na ve Değerli Akademik kadrosuna, heyetimizi yalnız bırakmayan hemşehrimiz Öğr. Gör. Betül Özkul Hanım'a, ziyarete katılan Okulumuzun Öğretmen ve Öğrencilerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız.

Haber Resimleri