30.Ağustos.2023 Çarşamba günü TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç Bey Başkanlığında toplandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'mizin Kurullar ve Komiteler içerisinde Ülkemizin Eğitim ve Üretimine sahadan gelen bilgileri aktarıp Bakanlık düzeyinde görüş sunan ve Mesleki Eğitime yön veren, Mesleki Eğitim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Toplantı gündemi içerisindeki konulardan biri olan, yeni Yönetim Kurulu oluşumu gerçekleşti.

Toplantı süresi içerisinde yapılan konuşmalar ve akabindeki seçim sonrasında yeni oluşturulan Yönetim Kurulumuzda,

Şeref Kazcıoğlu (Simav TSO) Yeni dönemin Başkanı olarak seçildi.
Başkan Yardımcılığına Kasım Kabak (Demirci TSO), Sözcü Handan Kümeli (Kocaeli TSO) ve Rapörtör Ender Kalkan (AkşehirTSO) olarak belirlendi.

Yeni Yönetimin Kurulu'muza ve Üyelerimize önümüzdeki dönemde Ülkemizdeki Mesleki Eğitime en faydalı hizmetleri yapmak nasip etsin.