Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti

Tüm Duyurular

Ekonomi Bakanı Sayın Zafer ÇAĞLAYAN’ ın başkanlığında, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ve (UİB) işbirliğiyle 4-5 Eylül 2013 tarihleri arasında Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti’ne yönelik olarak bir Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti programı düzenlenecektir.

Söz konusu program kapsamında, Türkiye’den ve anılan ülkeden üst düzey yetkililerin katılımıyla düzenlenecek iş forumlarının yanı sıra, Türk ve söz konusu ülkelerdeki girişimciler arasında iş görüşmeleri gerçekleştirilecek olup gerek anılan pazarlara girmek isteyen gerekse pazar paylarını daha da arttırmayı amaçlayan firmalar için önemli bir fırsat oluşturmaktır.

Bu çerçevede, söz konusu programa katılmak isteyen firmaların http://goo.gl/z2fA1a internet adresinde yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak, elektronik ortamda en geç 23 Ağustos 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Organizasyon kapsamındaki konaklama, uçak bileti, toplantı ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın, UİB Genel Sekreterliğinin Vakıflar Bankası Organize Sanayi Şubesi ( Şube Kodu: 398 IBAN: TR39 0001 5001 5804 8000 6107 45) AVRO hesabına 1.990.-€(iptal durumunda geri iadesiz) ödeme yapmaları ve banka dekontunu ise 0224 2191099 numaralı faksa veya gunerid@uib.org.tr e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (UİB)
Duygu GÜNERİ 0224 219 10 00 / 1910 ( gunerid@uib.org.tr)
Alpay ÖZTÜRK 0224 219 10 00 / 1902 ( ozturka@uib.org.tr)

RF Tataristan Pazarı hakkında detaylı bilgi için:
Ayşe Oya Benli ÖZBAŞ RF Ülke Masası Uzmanı ( benlio@ekonomi.gov.tr)
Arda OCAK RF Ülke Masası Uzmanı ( ocaka@ekonomi.gov.tr)