YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ KASIM KABAK TOGG'UN AÇILIŞINA KATILDI

Cumhuriyetimizin 99. Yıldönümünde Bursa Gemlik'te bulunan Togg Kampüsünde, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk aracı banttan indirme törenine TOBB bünyesindeki 365 Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun daveti ile bende katıldım.
Demirci Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetiminin ve başkanlığımın ilk günlerine denk gelen bu organizasyonda Demirci'mizi temsil edecek olmaktan şahsım ve Meclis Üyesi tüm arkadaşlarımla birlikte onur duyduk.
Tören süresince üst düzey yönetici ve Oda Başkanları ile tanışma fırsatı yakaladım. Günün büyük bir bölümünde beni yalnız bırakmayan ve civarımızdaki Oda ve Borsa Başkanları ile tanıştıran, Sayın namıdeğer (Şeref Usta) Şeref Kazcıoğlu'na sonsuz teşekkür ederim.
İyi başladık, İyi olacak inşallah..