Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

ÜYELERİMİZ İSTANBUL’DA İKİ FUAR BİRDEN ZİYARET ETTİ

Tüm Haberler

Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2016 Yılındaki üçüncü fuar ziyaretimizi İstanbu’daki iki fuarı ziyaret ederek gerçekleştirdik.Aynı tarihlere rast gelen Cnr İfm deki 3.Cami Yapı Ekipmanları ve Tüyap Fuar Merkezi’ndeki 11. Uluslararası Homex Züccaciye Fuarı’na Oda Üyelerimiz ile birlikte 2-Nisan Cumartesi günü kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdik.

1-Nisan Cuma günü sabahı Saat :08.00 de Odamızın önünden hareket ettik.Bursa Ulu Caminde kılınan Cuma Namazının ardından öğle yemeğiyendi. Yemekten sonra İstanbul’a geçilerek Kumburgaz daki otele giriş yapıldı. Cumartesi sabah önce otele daha yakın olan Tüyap Fuar Merkezindeki Homex Fuarı’na sonra da Cami Fuarı’na geçildi.

Cami Fuarına Katılımcı olarak iştirak eden Üyelerimizi ziyaret ederek fuar hakkında bilgi aldık.Ebrar Halı,Serko Halı ve Tavus Halı stantlarına ayrı ayrı ziyarette bulunduk.Kendileriyle yaptığımız görüşmelerde fuarın verimli geçtiğini öğrendik.Hem yurtdışı ve yurtiçi iş bağlantıları yönünden hem de Demirci’nin tanıtımı yönünden çok faydalı olduğunu dile getirdiler.

Homex Fuarı’na Demirci dışından ziyaretçi olarak gelen eski üyelerimizle karşılaşma sürprizi yaşadık ve hasret giderdik.Cumartesi günü akşam üzeri İstanbul’dan yola çıktık ve Bozüyük’te yenilen akşam yemeğinin ardından Kütahya üzerinden Demirci’ye döndük.

Haber Resimleri