Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

Ulusal Eğitime katkı kampanyası kapsamında yapılacak olan 154 okuldan bir tanesi de Demirci'mize yapılacak.

Tüm Haberler

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan Ulusal Eğitime katkı kampanyası kapsamında yapılacak olan 154 okuldan bir tanesi de Demirci'mize yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı ile TOBB arasında imzalanan Ulusal Eğitime Katkı protokolü kapsamında, yapılacak okulun içeriği İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenecek olup ihalesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 21 Mart 2023 tarihinde yapılacaktır.

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kasım Kabak, konuyla ilgili açıklamasında, TOBB tarafından ilçemize yaptırılacak okulun temel atma töreni önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecektir dedi.

Cengiz Topel İlköğretim Okulumuzun yerine yapılacak yeni Okulumuzun, İlçemizde yapılması aşamasında emeği geçen, başta TOBB Başkanlığımıza, Milli Eğitim Bakanlığımıza, dönemin Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza ve Meclis Üyelerine teşekkür ederiz. 

Ayrıca, İlçemizin Milli Eğitim ile alakalı tüm konularda sonsuz desteğini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdür Yard. Sayın Muhammed Çetin Bey'e Demircililer olarak müteşekkiriz.

Haber Resimleri