Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'mizin 80. Genel Kuruluna Katıldık

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'mizin 80. Genel Kurulunda, Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızı Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Kabak, Meclis Başkanı İbrahim Akarsu ve Genel Sekreter Şenay Sönmez ile birlikte temsil ettik.
Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Hizmet Şeref Belgesi Ödül Töreni gerçekleştirildi.
İş dünyasına ve ülkemize hizmetlerde bulunan üyelerimize fazlasıyla hak ettikleri Hizmet Şeref Belgelerini takdim edildi.
Meslekte 20 yılını tamamlayan Oda Genel Sekreterimiz Şenay Sönmez de plaketini Ticaret Bakanı Ömer Bolat dan aldı.
72 yıldır ülkemizin kalkınmasına katkı veren, el birliği, gönül birliği ve akıl birliği ile nice başarılara imza atan ve Demirci'miz için emek veren, alın ve akıl teri döken TOBB Ailesi üyelerimizin başarıları daim olsun.