Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

SİZLERLE ON YIL ÖNCE TANIŞMAK VARMIŞ, AMA BUGÜNLERE NASİPMİŞ..

Tüm Haberler
İstanbul Halı İhracatçıları Birliğimizin Eylül ayı toplantısı 09.Eylül.2024 Pazartesi günü, Birliğimizin Marmara Toplantı Salonunda gerçekleşti.
Eylül ayı Yönetim Kurulu toplantısında, Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızı Serko Halı - Ziya Arslan Bey temsil etti.
Toplantı gündemindeki başlıklar hakkında bilgilendirme ve değerlendirmeler şu şekilde yapıldı;
Yeminli Mali Müşavir Şahin Kamacı tarafından enflasyon ortamında şirketlerin yapması gereken finansal hamleler hakkında bilgilendirmeler yaptı.
19 - 22 Kasım 2024 tarihleri arasında Dubai Halı Ticaret Heyeti için yeterli başvuru sayısına ulaşıldığını, şuana kadar 21 firmanın onay verdiği, fakat ilave kayıtlar ile bu sayının 30 ila 35 firmaya ulaşacağı tahmin edildiği, Demirci'den 6 firmanın katılım talebinde bulunduğu ve bu firmaların;
Elifnur Halı, Nur Mensucat, Gülseven Halı, Sarıca Halı, Serko Halı ve Tavus Halı'nın başvurularının onaylandığı bilgisi verildi.
Dubai Ziyareti sonrasında, 2025 yılı içerisinde Amerika ve Japonya için Halı Ticaret Heyeti planları yapıldığı ve bunun için gerekli çalışmaların şimdiden başladığı iletildi.
İstanbul Halı İhracatçıları Birliğimiz tarafından düzenlenen "Halı Tasarım Yarışması" için başvuruda bulunan 21 adet tasarım adayı içerisinden yarı finale girecek halıları gözlemleyerek, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizde oy kullandık.
Toplantının son bölümünde, yılın ilk 8 ayı içerisindeki halı ihracat rakamları hakkında rakamsal veriler üzerinden açıklamalar yapıldı ve İstanbul Halı İhracatçıları Birliğimiz üzerinden, 8 aylık süreçte toplam 312.901.000 dolar ihracat yapıldığı bilgisi verildi.
İstanbul Halı İhracatçıları Birliğimizin Kıymetli Yönetim Kurulu Üyeleri, Demirci'li İş İnsanlarımızın İHiB Yönetim Kurulu toplantılarına katılımlarından ziyadesiyle memnun olduklarını dile getirdiler.
Bizlerde, sizlerle bir arada olmak ve sizlerle birlikte anılmaktan duyduğumuz memnuniyeti her ortamda dile getirdiğimizi söyledik ve teşekkür ettik.

Haber Resimleri