Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANIMIZIN MANİSA ZİYARETİ.

Tüm Haberler
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANIMIZIN MANİSA ZİYARETİ.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır Bey Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyareti kapsamında Manisalı Sanayiciler ile istişare toplantısı düzenledi.
Demirci Belediye Başkanımız Sayın Erkan Kara Bey'in daveti ile Demirci Organize Sanayi Bölgemizin güncel durumunu aktarmak ve belli konularda destek almak adına Fatih Kacır Bakanımızın programına katılım sağladım.
Programı süresi içinde, Organize Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Sayın Abdurrahman Aydın Bey ile Demirci Organize Sanayi Bölgemize yatırımcı talepleri oluşturma ve süreci hızlandırmak adına alt yapı kredi desteği hakkında talep de bulunduk, Abdurrahman Bey talebi memnuniyetle karşıladı, Ankara'ya buyurun gelin dosya hazırlayıp, talep oluşturalım dedi.
Daha sonra, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Sayın Hüseyin Cahit Büyükbaş Bey'den Demirci Organize Sanayi Bölgemize yerli ve yabancı yatırımcı firmalara tanıtım ve yatırım tavsiyeleri konuları hakkında talep de bulunduk. Hüseyin Cahit Bey talebi memnuniyetle karşıladı, Demirci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara'ya davet etti.
Önümüzdeki günlerde, Erkan Kara Başkanımız ile birlikte, yatırımcılara tahsis aşamasına gelen Demirci Organize Sanayi Bölgemize maddi ve manevi destekleri almak adına, Ankara ziyaretimize Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ile başlayacak olan çalışmalarımızı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın Kıymetli Bürokratları ile devam edecektir.

Haber Resimleri