Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

Salihli TSO'dan Demirci TSO'ya "anlamlı" hayırlı olsun ziyareti.

Tüm Haberler
Salihli TSO'dan Demirci TSO'ya "anlamlı" hayırlı olsun ziyareti.
08.Aralık.2022 Perşembe günü, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Yüksel Bey ve beraberindeki 11 kişilik yönetim ve meclis üyesi arkadaşları ile birlikte, Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni seçilen Yönetim ve Meclis Üyesi arkadaşlarımıza hayırlı olsun ziyareti düzenleyerek bizleri onurlandırdılar.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından atılan bu ilk adım, ve kıymetli buluşma bizler için "Manisa Bir Bütündür" anlamını da taşıyacaktır.
Kıymetli Başkanım, Demirci ziyareti kapsamında Odamıza iki konuda desteğini açıkladı, bunlardan bir tanesi, yeni İşbirliği yapacağımız Protokol Okulumuzu, Salihli Protokol Okuluna "Kardeş Okul" olarak tescilleyeceklerini, İkinci olarak da, en güçlü oldukları alanlardan biri olan, Salihli Kadın Girişimciler Heyeti ile Demirci Kadın Girişimciler Heyetlerini bir bütün olarak değerlendirip yapacakları projelerde bizlere de yer verebileceklerini bildirdiler.
Kıymetli Başkanıma ve Değerli heyetine ziyaretleri ve Odamıza yapacakları destekler için şimdiden sonsuz teşekkür ederiz.
Bizde, Salihli Ticaret ve Sanayi Odamız ile işbirliği içinde çalışmak ve bir bütün olmak için tüm çabayı sarf edeceğiz.
Birlikten Kuvvet Doğar...

Haber Resimleri