Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

MANİSA SANAYİ ve TEKNOLOJİ İŞBİRLİĞİ KURULU TOPLANTISI

Tüm Haberler
MANİSA SANAYİ ve TEKNOLOJİ İŞBİRLİĞİ KURULU TOPLANTISI..
25.06.2024 Salı günü, 2024 yılı Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) toplantımız, Vali Yardımcımız Sayın Erhan Günay Başkanlığında, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğümüzün toplantı salonunda gerçekleşti.
İlimizin sanayisine ve teknolojisine ilişkin politika ve stratejileri belirlemek, sorunları tartışmak, çözüm önerilerini konuşmak için, İlimizdeki Organize Sanayi Bölge Müdürleri, Oda Başkanları ve Kamu Kurumu temsilcileri ile bir araya geldik.
Ağırlıklı olarak, İsdihdam, su ve konut sorunları başlığında üç temel konu üzerine fikir alış verişinde bulunuldu.
Çözüm önerisi olarak, ilgili Bakanlıklarımızın, Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin, Üniversitemizin, Odalarımızın, ilgili Kamu Kurumlarımızın ve Organize Sanayi Bölgelerindeki yatırımcı firmalarımızın her birinin kendi alanında desteği ile sorunların büyük ölçüde halledilebileceği ve görev paylaşımı yapılması gerekliliği sonucu ortaya koyuldu.
Toplantıda, Demirci Organize Sanayi Bölgemiz adına söz alarak, OSB mizde yukarıda söz konusu edilen sorun ve sıkıntıların İlçemizde hissedilmediğini, yatırım yapabilecek yerli ve yabancı yatırımcı firmalara tavsiye etmelerini tüm hazirundan rica edip, Demirci Organize Sanayi Bölgemizin güncel durumu hakkında bilgi aktardım.

Haber Resimleri