Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

MANİSA - POLİNAS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSEMİZİN KIYMETLİ MÜDÜRESİNİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

Tüm Haberler
Milli Eğitim Bakanlığı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odamız ile Özel Sektör & Devlet işbirliğinde, Protokol Yönetim Kurulu (PYK) ile yönetilen;
Manisa - Yunusemre Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin Müdüresi Sayın Sibel Gümüş Hanım'ı makamında ziyaret ettim.
Kıymetli Müdüremiz ile Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın Protokol Yönetim Kurulu (PYK) ile yönetilen Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin bölümleri, eğitimi, iş ve işleyişleri hakkında bir süre sohbet ettik.
Aynı İl sınırlarındaki iki ayrı Meslek Lisesi olarak birlikte yapabileceğimiz ortak projeler hakkında Yönetim Kurullarımızı bilgilendirip, değerlendirip birlikte neler yapabileceklerimiz hakkında konuşup akabinde tekrar bir araya gelme kararı aldık.
Resmen olmasa da "Kardeş Okul" çerçevesinde, Manisa Ticaret ve Sanayi Odamız ve Yönetimindeki Meslek Lisesi ile bir arada anılmaktan ve Okulumuz adına "Özel Sektör İş Birliktelikleri" yapamaktan Onur ve Gurur duyacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
Kıymetli Sibel Gümüş Müdüremize çalışmalarında başarılar dileyerek Demirci'mize davet ettim.
Sibel Hanım da Okul Yönetimimizi Manisa'da ağırlamaktan memnuniyet duyacağını söyledi.
Kendisine Hanım Efendi davranışları, bilge kişiliği ve nazik misafirperverliği için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

Haber Resimleri