MANİSA ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZİN (MOSB) MİLLİYETÇİ VE KIYMETLİ MÜDÜRÜNDEN DEMİRCİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZE DESTEK SÖZÜ..

Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürü Sayın Funda Karaboran Hanım ı makamında ziyaret ettim.

Demirci OSB mizin güncel durumunu anlattım. Henüz yolun başında iken Funda Müdürümüzden birlikte çalışılacak personeller, yönetimsel ve İlçemize yatırım yapabilecek yerli ve yabancı firmalar konusunda sohbet ettik.

Funda Müdürümüz, projenin güncel durumunu daha iyi anlamak için en kısa sürede İlçemizi ziyaret etmek istediğini söyledi, daha öncesinde Demirci Organize Sanayi Bölgemizin Yönetim Kurulumuz ile birlikte değerlendirme yapmak ve yatırımcı firma yönlendirmelerinin detaylarını görüşmek adına Manisa'da ağırlamak istediğini söyledi.

"Manisa’mızın tüm değerlerine önem veren müstesna insan" Funda Karaboran Müdürümüzün beraberlik ve dayanışma cümleleri için şimdiden çok teşekkür ederiz.