KARAOKLAR EKOLOJİK HAYAT ÇİFTLİĞİMİZİN ÖNCÜLÜĞÜNDE, DEMİRCİ TİCARET VE SANAYİ ODAMIZIN PAYDAŞI OLDUĞU SEMİNER İLÇE HALKIMIZ İSTİFADESİNE SUNULDU.

Demirci'mizde, kurulduğu günden bugüne ''organik tarımın merkezi'' olmak için çalışan Değerli Üyemiz Kara Oklar Ekolojik Hayat Çiftliği gönüllüleri, atalarımızdan gelen gıda üretim kültürümüzü tekrar canlandırmayı amaç edinmiş bir değerimizdir.
Karaoklar Ekolojik Hayat Çiftliği'mizin organizasyonu ile;
- Biyokütlenin Enerjiye dönüştürülmesi
- Sürdürülebilir tarımda karbon ve önemi
- Sürdürülebilir tarım ve Z kuşağı
- Jeotermal enerji ve kullanımı
- Biyolojik döngü ve Çevre Kirliliği
- Güneş enerjisinde çatı ve arazi uygulamaları
- Rüzgar enerjisi santralleri işleyişi
konularının uzman isimleri tarafından anlatıldığı "Kaynağımız Geleceğimiz" isimli seminere,
Demirci Ticaret ve Sanayi Odamız ve Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin Elektirik Bölümü Öğretmeni İrfan Kırlıoğlu Bey ve bir grup öğrencimiz ile katılım sağladık.
Her geçen gün İlçemizin özellikle organik tarımsal faaliyetlere kattığı değere, değer katan ve sürekli halkımızı bilgilendiren Kıymetli Üyemiz Karaoklar Ekolojik Hayat Çiftliği'mizin başta İş İnsanı Orhan Aztekin Bey olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımıza müteşekkiriz.