Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

İSTANBUL HALI İHRACATÇILARI BİRLİĞİMİZE İADE-İ ZİYARET

Tüm Haberler

İSTANBUL HALI İHRACATÇILARI BİRLİĞİMİZE İADE-İ ZİYARET

Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın Meclis Başkanı İbrahim Akarsu, Sanayici ve Sektör Temsilcisi Üyelerimiz Halit Tavus ve Ziya Arslan Bey'ler ile birlikte Birliğimize İade-i ziyarette bulunduk.

Bizleri, İstanbul Halı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hayri Diler, Fuarlar Komite Başkanı Mustafa Kayhan, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Metin, İtkib Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Zengin Bey'ler ve Kıymetli Personelleri karşıladılar.

Toplantıda, 28-29.Haziran.2024 tarihleri arasında Demircimizi ziyaret ederek, Üyelerimizin soru ve sorunları ile yakından ilgilendikleri için tekrar teşekkür ettik.

İstanbul Halı İhracatçıları Birliğimize yeni üye olan Demircili firmalarımızın katılımlarından karşılıklı memnuniyet duyulduğu ve Halı Birliğimiz ile Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın Üyelerinin sektör ve ihracat adına önümüzdeki günlerde farklı Ülkelerde yurt dışı B2B görüşmeleri gibi güzel çalışmalara hepbirlikte imza atacağımızı dile getirdik.

CFE 2025 Carpet and Flooring Expo. TÜYAP Fuarcılık tarafından, İstanbul Halı İhracatçılar Birliği (İHİB) ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçılar Birliği (GAHİB) işbirliği ile gerçekleşecek ve 10 Oda Üyemizin katılımcı olarak yer alacağı Fuar hakkında değerlendirmeler yaptık, Birliğimizin fuar hakkındaki değerlendirmelerini de not aldık.

Haber Resimleri