Gün Birlik Olma Günü

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde 09.02.2023 Perşembe günü saat 01.00 de Çereşe meydanından 45 kişilik Demircili "Afad Gönüllü Ekibi" Manisa Afad Koordinasyon Merkezinden alınan izin ile Hatay a uğurlandı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından arama kurtarma çalışmalarına destek vermek için (Unutmaz Otomotiv - İzmir) firmasının Yöneticisi Yüksel Kula firmalarına ait bir otobüs ile Demirci ye geldi ve hazırlıklar sonrası bölgeye hareket etti.

Depremden etkilenen vatandaşlara bir nebze yardımcı olmak istediklerini anlatan Demirci Ticaret Odası Başkanı Kasım Kabak; Rabbim yola çıkanların yolunu açık etsin. Ekip içinde yer alan gençlerimizin selamet varacakları yere varmalarını ve selamet yuvalarına "mucizevi güzel anılar" ile geri dönmeleri için dualarımızı eksik etmeyelim. Allahım insani değerleri yüksek insanları, daima korusun dedi.

Demircimiz sizinle gurur duyuyor.

45 Kişilik Afad Gönüllü ekibine katılan ekibin isimleri aşağıdaki gibidir;

Gökhan Abdal