Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ KOORDİNATÖR BAŞKANI SAYIN JAK ESKİNAZİ DEMİRCİ'MİZİ ZİYARET ETTİ.

Tüm Haberler
Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı, Ege Tekstil ve Hammaddeleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Jak Eskinazi Bey ve Kıymetli personellerini Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızda ağırladık.
Ege Tekstil ve Hammaddeleri Birliğimizin bünyesinde Uluslararası Rekabetçiliğin Desteklenmesi (URGE) Projesi kapsamında gerçekleşen görüşmeler neticesinde Danışman Firma Yöneticisi Alper Bey Odamızın Toplantı Salonunda Projeye katılımcı İhracatçı Üyelerimize taslak sunumunu gerçekleştirdi.
Toplantıda açılış konuşması yapan Başkanımız, İlçemizde emek yoğun bir işçilik sonunda üretilen yün halılarımızın, Dünya pazarında doğru ürün ve doğru fiyat politikası ile yeni ihracat pazarları bulmasına destek olmaktan mutluluk duyacaklarını, planlı bir çalışma ile bunun mümkün olduğunu Proje sonunda daha fazla İhracat yapabilme kapasitesi olan Demircili firmaların İlçe ve Ülke ihracatına katkı sağlayacağından şüphesinin olmadığı aktardı.
Demirci ziyareti kapsamında, farklı sektörlerdeki üye işyeri ziyaretleri yapan Başkanımız ve heyeti Ege İhracatçı Birlikleri olarak Demircili ihracatçı üyelerimize karşılıksız destek olacaklarını iletti.
Bilgilendirme toplantısı sonrasında,
Değerli Başkanımızdan, Ege İhracatçıları Birliğimizin yazılı ve görsel tanıtım faaliyetleri içerisinde yer almak ve Birliğimizin farklı sektörlerdeki sektör toplantılarında, Demirci Organize Sanayi Bölgemizin "sözlü sunumunu yapmak" için desteğinizi talep ettik.
Şevin Hanım, Urge Projemiz kapsamında Demirci Halıcılığının güncel durumu, referanslarını görsel iç mekan halı fotoğraflar ile tasarlanmış İngilizce ve Türkçe "Demirci Yün Halıları" isimli bir tanıtım videosu yapılmasını planlandıklarını aktardılar.
Değerli Jak Eskinazi Başkanımıza ve Kıymetli heyetine ziyaretleri için teşekkür ederiz. İyi ki Varsınız.

Haber Resimleri