DEMİRCİMİZ'DE 2024 YILININ AHİSİ RAGIP SARSILMAZER OLDU

Ahilik Kültürü haftası etkinlikleri çerçevesinde 2024 yılının Ahisi Ragıp Sarsılmazer olarak belirlendi.
Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi Konferans Salonunda yapılan Ahilik Programına Demirci Kaymakamı Yavuz Arslan, Belediye Başkanı Erkan Kara, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İbrahim Akarsu, Oda Başkanları, Muhtarlar, İlçe Protokolü ve Esnaflar katıldı.
Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızda 25 yılını dolduran Alirıza Özkul ve Gökhan Yıldızel ile Genç Girişimci Semih Genç ve Kadın Girişimci olarak da Şefika Akbay'a Meclis Başkanımız İbrahim Akarsu tarafından teşekkür belgeleri ve plaketleri takdim edildi.
Her yönü ile takdiri hak eden tüm esnafımıza hayat boyu başarılar, hayırlı ve bereketli işler dileriz.