Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

DEMİRCİ TİCARET VE SANAYİ ODASININ KATKILARIYLA ‘ÇİZGİ ÖTESİ ÖĞRETMENLER’ KONFERANSI DÜZENLENDİ

Tüm Haberler

DEMİRCİ TİCARET VE SANAYİ ODASININ KATKILARIYLA ‘ÇİZGİ ÖTESİ ÖĞRETMENLER’ KONFERANSI DÜZENLENDİ

Demirci TSO ve Demirci CBU nin birlikte organize ettiği,Emre Özel' in konuşmacı olarak katıldığı konferansa DEMİRCİ Kaymakamı Mutlu Akyol, Eğitim Fakültesi Dekanı Ahmet Ataç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kazım Aysan, İLÇE Milli Eğitim Şube Müdürü Ünal Özcan, DEMİRCİ'deki okullarda görev yapan öğretmenler ve Eğitim Fakültesi Öğrencileri katıldı.

Emre Özel Çizgi Ötesi Öğretmenlik adını verdiği konuşmasında 2011 yılında BAYBURT' un ücra bir köyüne öğretmen olarak tayini çıkması, köyde öğretmenlik yaptığı 8 yıl boyunca neler yaptığını, köyde neler yaşadığını anlattı.

Emre Öğretmen 8 yılda küçük bir köyde bulunan okulda pek çok başarılara imza atmış idealist bir öğretmen. Salonu dolduran öğretmen adayı öğrenciler kendisini pür dikkat izlediler. Onlar için çok faydalı bir konuşma oldu. Emre Hocanın anlattıkları kendini izleyen öğretmen adayı öğrencilere tecrübe oldu.

Konuşma sonunda DEMİRCİ Kaymakamı Mutlu Akyol, DEMİRCİ Ticaret ODASI BAŞKANI Nurettin KELEM ve DEMİRCİ Eğitim Fakültesi Dekanı Ahmet Ataç ile birlikte Emre ÖZEL e Demici Halısı hediye ettiler.

Haber Resimleri