Demirci Ticaret ve Sanayi Odası İftar Yemeği

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri olarak, 13.Nisan 2023 Perşembe günü Polis teşkilatımızın kuruluşunun 178. yıldönümü nedeniyle, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Fatih Sunmaz ve kıymetli personelleri ile iftar yemeğinde bir araya geldik.İftar programına, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kasım Kabak, Meclis Üyesi Sayın Ahmet Koyuncu, Oda Üyesi ve İş İnsanı Sayın Ziya Arslan ile birlikte, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Uğurcan Şahin ve kıymetli eşi, Halk Bankası Müdürü Sayın Ali Bayır ve İş İnsanı Gökhan Yer Beyler de eşlik ettiler.Demirci Ticaret ve Sanayi Odası olarak, tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını feda eden tüm Emniyet mensuplarına Allah'tan rahmet, onların yakınlarına ve halen görev başında bulunan polislerimize de Polis Haftası vesilesiyle; minnet ve saygılarımızı sunarız.