DEMİRCİ TİCARET ve SANAYİ ODAMIZIN ÜYELERİ SUUDİ ARABİSTAN "HALI" TİCARET HEYETİNE KATILDILAR.

T.C. Ticaret Bakanlığı'mızın koordinasyonu ve İstanbul Halı İhracatçıları Birliğimizin (İHİB) organizasyonu ile 26-29 Nisan 2024 tarihleri arasında Suudi Arabistan'nın Riyad şehrinde gerçekleşen "HALI" ticaret heyetine, Serko Halı, Nur Mensucat ve Yüner Halı üye firmalarımız katılımcı olarak yerlerini aldılar.
Suudi Arabistan ticaret heyetine "ihracat adına" katılımcı olan üyelerimizin ikili iş görüşmelerinden olumlu geri dönüşler almalarını dileriz.
Birliğimiz tarafından, 2024 yılı içinde Polonya ve Malezya'ya da "Halı" ticaret heyetleri oluşturulacaktır.
Polonya ve Malezya ticaret heyetlerinin tarihleri açıklandığında tüm üyelerimize bildirim yapılacaktır.
Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın ihracatçı Üyelerimizin yeni sloganı "ÜRETİM VE İHRACAT" olması dileği ile hayırlı ve bereketli işler dileriz.